izrail-vidklykaie-perehovornu-hrupu-z-kataru-pislia-toho-yak-khamas-vidkhylyv-yoho-ostanniu-perehovornu-propozytsiiu

Ізраїль відкликає переговорну групу з Катару після того, як ХАМАС відхилив його останню переговорну пропозицію

 • 24962 переглядiв

Ізраїль відкликає свою переговорну групу з Катару, заявивши, що ХАМАС відхилив його останню пропозицію звільнити заручників і погодитися на перемир'я і це свідчить про те, що ХАМАС не зацікавлений у продовженні переговорів.

Ізраїль відкликає переговорну групу з Катару, заявлячи, що ХАМАС не зацікавлений у переговорах. Про це пише The Times of Israel, передає УНН.

Деталі

Ізраїль відкликає свою переговорну групу з Катару після того, як ХАМАС відхилив його останню пропозицію щодо звільнення заручників і перемир'я.

У заяві офісу прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньяху йдеться про те, що рішення ХАМАСу відхилити компроміс, запропонований США, є "чітким доказом того, що він не зацікавлений у продовженні переговорів, і сумним свідченням шкоди, завданої резолюцією Ради Безпеки ООН", маючи на увазі заклик до припинення вогню, прийнятий вчора ввечері.

Ізраїль також говорить, що ХАМАС повернувся на до вимог про повне припинення бойових дій і повне виведення ЦАХАЛу з Гази.

Ізраїль не піде назустріч оманливим вимогам ХАМАСу

- додається в заяві.

Дипломатичний представник Ізраїлю, заявив, що ХАМАС вимагає надати жителям Гази карт-бланш на повернення на північ сектора і навіть не порушує питання про звільнення заручників. Він додав, що ізраїльській переговорній групі немає чого робити в Катарі.

"Припинити війну з Газою": Трамп підтримав дії ЦАХАЛ проти ХАМАС, але виступив за припинення війни26.03.24, 11:08 • [views_0]