izrayil-proponuye-revaktsinatsiyu-preparatom-pfizer-proti-covid-19-doroslim-z-grupi-riziku

Ізраїль пропонує ревакцинацію препаратом Pfizer проти COVID-19 дорослим з групи ризику

 • 18484 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Ізраїль заявив у неділю, що почне робити ревакцинацію вакциною Pfizer Inc. дорослим з ослабленою імунною системою. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Швидке поширення "Дельта" варіанту призвело до того, що показники вакцинації знизилися в Ізраїлі, оскільки за останній місяць кількість нових випадків інфікування зросло до 450 в день.

Міністр охорони здоров'я Нітц Горовіц сказав, що відразу після цього дорослі з ослабленою імунною системою, які отримали дві дози вакцини Pfizer, можуть отримати ревакцинацію.

Виробник вакцини Pfizer/BioNTech, основний постачальник швидкого розгортання вакцинації в Ізраїлі, яка почалась в грудні, заявив в четвер, що протягом декількох тижнів вони звернуться до регулюючих органів США і Європи з проханням дозволити ревакцинацію.

Доповнення

За даними міністерства охорони здоров'я, майже половина з 46 госпіталізованих пацієнтів в Ізраїлі вакциновані в критичному стані. Координатор з реагування на пандемію коронавірусу в Ізраїлі Нахман Айш заявив в середу, що більшість з них належать до груп ризику старше 60 років і мають проблеми зі здоров'ям.

Горовіц сказав, що окремо міністерство охорони здоров'я заповнить дефіцит поставок Pfizer для триваючої двухдозової вакцинації дорослого населення в цілому з використанням вакцин Moderna Inc., вже наявних.

Ізраїль зробив щеплення майже 60% зі свого 9,3-мільйонного населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль з липня відкриє кордони для вакцинованих туристів

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Вантажівкам обмежили в'їзд до Києва через спеку

     • 15903 переглядiв