kabmin-ne-planuye-pripinyati-mizhnarodne-aviaspoluchennya-pid-chas-novorichnikh-svyat-kuleba

Кабмін не планує припиняти міжнародне авіасполучення під час новорічних свят - Кулеба

 • 10530 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Кабінет міністрів наразі не планує припиняти міжнародне авіасполучення на час міжнародних і різдвяних свят. Про це сказав на брифінгу у четвер міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає кореспондент УНН.

"Наступна тема турбує багатьох - це плани щодо припинення авіасполучення через пандемію, або обмеження подорожей на час свят. Я хочу скористатись цією нагодою і запевнити, що таких планів немає. Уряд розуміє, що люди налаштувались на свята, і не планує запроваджувати якісь обмеження на авіасполучення", - сказав очільник МЗС.

Водночас, він закликав українців, які планують подорожувати, дотримуватись максимальних правил безпеки під час подорожей.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що Україна не буде призупиняти авіасполучення з Великою Британією у зв'язку з появою там нового штаму коронавірусу.

Як повідомляв УНН, цього тижня близько 30 країн світу обмежили сполучення з Великою Британією у зв'язку з виявленням там нового виду коронавірусу.

Українські Національні Новини

Політика