kabmin-ne-rozglyadav-pitannya-pro-vidnovlennya-nasirova-na-posadi-golovi-dfs-rozenko

Кабмін не розглядав питання про відновлення Насірова на посаді голови ДФС – Розенко

 • 18553 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні не розглядав питання стосовно відновлення Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби України. Про це повідомив УНН віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

"Ми не розглядали це питання", - сказав віце-прем’єр, відповідаючи на запитання про те, чи розглядав уряд сьогодні питання щодо відновлення на посаді голови ДФС Романа Насірова.

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ з’явилася інформація про те, що Роман Насіров сьогодні, 27 грудня, приступив до виконання обов’язків голови ДФС.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України та поновив його на посаді. 

1 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби. 

Екс-голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, екс-голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Політика