kabmin-oprilyudniv-prizvischa-priznachenikh-zastupnikiv-ministriv

Кабмін оприлюднив прізвища призначених заступників міністрів

 • 11398 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Кабінет міністрів повідомив прізвища призначених сьогодні заступників міністрів. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду, передає УНН з посиланням на пресслужбу уряду.

Як повідомила пресслужба, зокрема, серед призначених – перший заступник міністра енергетики та захисту довкілля Шубін Віталій Миколайович.

Також уряд призначив: Гусєву Юлію В’ячеславівну – заступником міністра Кабінету міністрів; Чижика Костянтина Григоровича – заступником міністра енергетики та захисту довкілля з питань європейської інтеграції; Сівіріна Олексія Станіславовича – заступником міністра культури, молоді та спорту.

У Міністерство цифрової трансформації призначено 4 заступників: Борнякова Олександра Сергійовича – заступником міністра; Рабчинську Людмилу Сергіївну – заступником міністра (з 15 жовтня 2019 р.); Шелеста Олександра Володимировича – заступником міністра; Іонан Валерію Едуардівну – заступником міністра з питань європейської інтеграції.

Крім того, уряд звільнив Ляпіну Ксенію Михайлівну з посади голови Державної регуляторної служби.

Нагадаємо, раніше Прем'єр-міністр України повідомив, що на сьогоднішньому засіданні уряд призначив 9 заступників міністрів і одного в.о. держсекретаря.

Українські Національні Новини

Політика