kabmin-opublikuvav-postanovu-pro-prodovzhennya-pso-dlya-naftogazu

Кабмін опублікував постанову про продовження ПСО для "Нафтогазу"

 • 11698 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Кабінет міністрів України опублікував на своєму порталі постанову про продовження дії спеціальних обов’язків для НАК "Нафтогаз України" щодо пільгових умов продажу газу облгазам та теплокомуненерго до 18 жовтня, передає УНН.

"Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 р. № 187 “Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу” зміни, що додаються", - сказано у постанові.

Згідно з документом, постанова набирає чинності з 1 жовтня 2018 року.

Як повідомляв УНН, Кабінет міністрів України сьогодні продовжив дію спеціальних зобов'язань (ПСО) для НАК "Нафтогаз України" щодо пільгових умов продажу газу облгазам та теплокомуненерго до 18 жовтня. 

Раніше головний комерційний директор групи "Нафтогаз" Юрій Вітренко заявляв, що дія спеціальних зобов'язань (ПСО) для НАК "Нафтогаз України" щодо пільгових умов продажу газу облгазам та теплокомуненерго може бути продовжена з 1 жовтня 2018 року, якщо не буде досягнуто домовленості з Міжнародним валютним фондом щодо нової ціни на газ для населення. 

Українські Національні Новини

Економіка