kabmin-planuye-rozglyanuti-vidchuzhennya-osnovnikh-fondiv-ukrgazvidobuvannya-i-priznachennya-prezidentskikh-stipendiy-paralimpiytsyam

Кабмін планує розглянути відчуження основних фондів "Укргазвидобування" і призначення президентських стипендій паралімпійцям

 • 15334 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні, 3 квітня, планує розглянути погодження відчуження основних фондів акціонерного товариства "Укргазвидобування", призначення стипендій президента для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів, а також зарплати для співробітників служби судової охорони. Про це повідомляє УНН з посиланням на порядок денний засідання уряду, опублікований на Урядовому порталі.

Також урядовці планують розглянути проекти постанов про внесення змін до порядку використання коштів, передбачених у держбюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу.

Сьогодні представники уряду планують ухвалити проекти постанов щодо деяких питаннь надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення якості освіти та порядок створення штатних спортивних команд резервного спорту.

Крім того, Кабмін планує розглянути проект постанови щодо направлення педагогічних працівників для роботи у закладах загальної середньої освіти за кордоном, в яких предмети викладаються українською мовою.

У середу Кабінет міністрів планує затвердити порядок обробки та захисту персональних даних під час здійснення повноважень з контролю за дотриманням бюджетного законодавства в частині верифікації та моніторингу пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат.

Також урядовці розглянуть розпорядження щодо утворення комісії з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Крім того, представники уряду планують затвердити фінансовий план держпідприємств "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів, "Національної атомної енергогенеруючої компанії "Енергоатом", держпідприємства "Енергоринок" та ПАТ "Аграрний фонд" на 2019 рік.

Як повідомляв УНН, в Україні офіційно утворено Раду з державної підтримки кінематографії.

Українські Національні Новини

Політика