kabmin-priznachiv-v-o-ministra-epkonomiki-pavla-kukhtu

Кабмін призначив в.о. міністра економіки Павла Кухту

 • 14060 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Кабінет міністрів України призначив заступника Тимофія Милованова Павла Кухту виконуючим обов'язки міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Про це Кухта повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні за рішенням Уряду на мене було покладено тимчасове виконання обов’язків Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України", - написав Кухта. 

Він також акцентував увагу на тому, для команди міністерства важливо, щоб "зміни та реформи, які нам вдалося запустити за 6 місяців роботи (а це ринок землі, запуск приватизації, реформа держпідприємств, створення інструментів для залучення інвестицій та багато іншого), не пропали безслідно та продовжувалися на благо народу України".

"Зі свого боку, ми докладемо максимум зусиль для того, щоб процес зміни Уряду ніяким чином не позначився на злагодженості та якості роботи Міністерства та пройшов непомітно для наших громадян, а всі напрацювання були передані наступникам", - зазначив Павло Кухта.

Нагадаємо, Юрія Полюховича призначено в.о. міністра освіти і науки України. Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду сьогодні, 10 березня.

Українські Національні Новини

Політика