kabmin-prodovzhiv-kanikuli-dlya-kitayskikh-studentiv-yaki-navchayutsya-v-ukrayini

Кабмін продовжить канікули для китайських студентів, які навчаються в Україні

 • 13302 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У понеділок відбулось позачергове засідання Кабінету міністрів України, на якому було прийнято рішення продовжити канікули для студентів із Китаю, які навчаються в Україні, на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, передає УНН.

"Про коронавірус… Для китайських студентів, які навчаються в Україні, продовжено канікули", - написав прем’єр.

З його слів, крім того, МЗС та МОЗ рекомендують тимчасово утриматися від туристичних і ділових поїздок до провінції Хубей та міста Ухань, де є найбільший ризик зараження, а також відкласти свої подорожі, які не є вкрай необхідними, до інших територій Китайської Народної Республіки.

"Уряд також встановив режим підвищеної готовності для всіх систем цивільного захисту. Усі відповідні служби готові до оперативної мобілізації", - написав Гончарук.

Нагадаємо, за останню добу кількість хворих на пневмонію, що викликається вірусом 2019-nCoV у Китаї зросла до 17205 осіб, кількість летальних випадків досягла 361.

Як повідомлялося в УНН, минулого тижня Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук доручив МЗС, ДСНС, Міноборони та Мінінфраструктури оперативно розробити план та організувати евакуацію громадян України з території Китаю через спалах інфекції.

Українські Національні Новини

Політика