kabmin-rozpochav-robotu-nad-viznachennyam-proektiv-scho-pretenduyut-na-derzhinvestitsiyi

Кабмін розпочав роботу над визначенням проектів, що претендують на держінвестиції

 • 14033 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Міжвідомча комісія з питань державних інвестиційних проектів розпочала роботу над визначенням проектів, які претендують на отримання державних інвестицій. Загалом обирають з-поміж 56 проектів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу уряду.

"4 червня відбулося засідання міжвідомчої комісії, на якому розпочалася робота над визначенням проектів, що претендують на отримання державних інвестицій. Всього до участі у відборі допущено 56 проектів, з них: 44 – перехідні, тобто відібрані у попередніх роках та 12 нових проектів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на засіданні було розглянуто лише нові державні інвестиційні проекти у сферах охорони здоров’я (5 проектів), культури (1), освіти (2), функціонування органів державної влади (1) та виробництва ракетно-космічної техніки (2).

"Питання державного інвестування - надзвичайно важливе та актуальне. Під час реалізації державних інвестиційних проектів зберігаються існуючі та створюються нові робочі місця, що є одним із пріоритетних завдань уряду для покращення економічної ситуації в країні", - зазначив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Дядюра.

Нагадаємо, Верховний суд України вивчає справу, в рамках якої у інвестора, який вклав понад 10 млн доларів в Україну — намагаються вилучити майно.

Українські Національні Новини

Політика