kabmin-skasuvav-probne-zno-a-kinoteatri-y-nadali-budut-zakriti

Кабмін скасував пробне ЗНО, а кінотеатри й надалі будуть закриті

 • 22853 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Кабінет міністрів скасував пробне ЗНО і залишив кінотеатри закритими через поширення коронавіруса в Україні. Також іноземці не зможуть перетинати кордон без поліса страхування витрат на лікування COVID-19.Про це під час брифінгу сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов за підсумками учорашнього позачергового засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні буде комісія, щоб подивитися, що відбувається в кожному регіоні… Учора на засіданні уряду були прийняті рішення: ми обмежили діяльність кінотеатрів, з метою недопущення погіршення ситуації, вони не відкриваються", - повідомив Степанов.

Він також зазначив, що вчора було вирішено - іноземці не можуть перетинати державний кордон без наявного поліса страхування витрат на лікування COVID-19.

"Встановлені вимоги обов'язкового обсервації тільки для осіб, які перетинають кордон і прибувають з країн зі значним погіршенням ситуації з COVID-19. Також скасовується обсервація для тих, хто прибуває з ОРДЛО. Скасовано проведення пробного ЗНО, яке повинно було бути 15 червня", - сказав глава Мінохоронздоров'я.

Нагадаємо, що в Україні вже понад 30,5 тис. випадків COVID-19. Також був встановлений новий антирекорд по захворюваності.

Українські Національні Новини

Політика