kabmin-skhvaliv-vnesennya-zmin-do-pidgotovki-ta-provedennya-prizovu-i-priynyattya-na-sluzhbu-kontraktnikiv

Кабмін підтримав внесення змін до підготовки та проведення призову і прийняття на службу контрактників

 • 21740 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Уряд підтримав проект постанови щодо організації заходів, пов’язаних з підготовкою та проведенням призову на строкову військову службу та прийняття призовників за контрактом. Постанову прийняли з доопрацюванням у семиденний термін, передає кореспондент УНН.

Кабмін ухвалив проект постанови про внесення змін до Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом.

Передбачається забезпечення якісних заходів, пов’язних з підготовкою та проведенням призову на строкову військову службу та прийняття призовників за контрактом.

Проектом постанови визначається організація підготовки допризовників та призовників, організація роботи з приписки громадян до призовних дільниць, вивчення особистих якостей призовників та фінансове і матеріальне забезпечення цих заходів.

Нагадаємо, Верховна Рада України ухвалила за основу та в цілому законопроект щодо відстрочки від призову деяких категорій громадян.

Як повідомляв УНН, за даними розвідки, з січня 2021 року бойовики планували розпочати призов на строкову службу громадян, які проживають на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Українські Національні Новини

Політика