kabmin-sogodni-planuye-rozglyanuti-pitannya-zabezpechennya-naselennya-donorskoyu-krovyu

Кабмін сьогодні планує розглянути питання забезпечення населення донорською кров'ю

 • 17813 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні, як очікується, розгляне розпорядження про затвердження обсягів обов’язкового забезпечення потреб охорони здоров’я населення донорською кров’ю, її компонентами і препаратами на 2020 рік з урахуванням їх відповідних резервів. Про це повідомляє УНН із посиланням на порядок денний засідання уряду.

Так, уряд планує розглянути проект розпорядження про затвердження обсягів обов’язкового забезпечення потреб охорони здоров’я населення донорською кров’ю, її компонентами і препаратами на 2020 рік з урахуванням їх відповідних резервів.

Також уряд має намір розглянути проект розпорядження про схвалення проекту угоди (у формі обміну нотами) про продовження дії угоди між Україною та Францією про співробітництво в сфері мирного використання ядерної енергії.

На сьогоднішньому засіданні уряд також, як очікується, розгляне проект розпорядження про підписання угоди між Україною та Словаччиною про визначення умов використання визначеної частини повітряного простору Словацької Республіки у зв’язку з наданням послуг з обслуговування повітряного руху призначеним українським провайдером аеронавігаційного обслуговування у міжнародному аеропорту "Ужгород".

Окрім того, уряд розгляне проект указу Президента України про призначення довічних державних стипендій учасникам бойових дій у період Другої світової війни 1939—1945 років.

Нагадаємо, Кабмін цього тижня готовий презентувати доопрацьовану програму дій уряду.

Українські Національні Новини

Політика