kabmin-sogodni-planuye-rozglyanuti-postanovu-pro-vidilennya-koshtiv-na-borotbu-z-covid-19

Кабмін сьогодні планує розглянути постанову про виділення коштів на боротьбу з COVID-19

 • 14012 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні, як очікується, розгляне проект постанови про виділення коштів для забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій COVID-19. Про це повідомляє УНН із посиланням на порядок денний засідання уряду.

Так, уряд планує розглянути проект постанови про виділення коштів для забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

Також уряд розгляне проект постанови про внесення змін до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розселення та облаштування депортованих кримських татар та осіб інших національностей, які були депортовані з території України.

Повідомляється, що уряд планує розглянути проект постанови про внесення змін до порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України.

Окрім того, уряд розгляне проект розпорядження про підписання Спільної заяви про наміри між урядом України та урядом Федеративної Республіки Німеччина стосовно започаткування енергетичного партнерства.

Нагадаємо, Рахункова палата планує перевірити ефективність витрачання коштів Фонду боротьби з COVID-19 після пандемії.

Українські Національні Новини

Політика