kabmin-stvoriv-mizhvidomchu-grupu-schodo-podolannya-naslidkiv-klimatichnikh-zmin

Кабмін створив міжвідомчу групу щодо подолання наслідків кліматичних змін

 • 12226 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. Кабінет міністрів України створив міжвідомчу робочу групу щодо подолання наслідків зміни клімату задля охорони здоров’я громадян. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука.

"Уряд створив міжвідомчу робочу групу щодо подолання наслідків зміни клімату. Її мета — охорона здоров'я та добробуту громадян від ризиків і наслідків зміни клімату", - написав Гончарук.

За його словами, разом із ЄС Україна буде напрацьовувати порядок денний для зменшення рівня викидів в рамках Паризької угоди.

"І вже наступного вівторка в Брюсселі, під час шостого засідання Ради асоціації Україна-ЄС, будемо обговорювати питання співпраці за Європейською зеленою угодою. Україна хоче долучитись до Угоди на етапі формування завдань як повноцінний гравець", - повідомив Гончарук.

Також він зазначив, що групу очолив Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, американський фінансист та мільярдер Джордж Сорос у своєму виступі на Всесвітньому економічному форумі в Давосі заявив, що виділить 1 млрд доларів на створення глобальної інституції для боротьби з авторитарними урядами та змінами клімату.

Українські Національні Новини

Політика