kabmin-stvoryuye-novi-ministerstva-schob-zadovolniti-kadrovi-ambitsiyi-ekspert

Кабмін створює нові міністерства, щоб задовольнити кадрові амбіції - експерт

 • 19271 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Кабінет міністрів України створює нові міністерства, щоб задовольнити кадрові амбіції, щоб всім було по кріслу. Також це намагання повернути керованість багатьма процесами в економіці. Таку думку щодо роз’єднання міністерств в коментарі УНН висловив директор Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник.

“Гончарук міністерства об’єднував, а ці їх роз’єднують, у нас нове міністерство спорту, міністерство екології з’явилися. Я думаю, що це з одного боку, щоб задовольнити кадрові амбіції впливу, які сформовані навколо уряду, щоб всім було по кріслу. І якоюсь мірою це намагання повернути керованість багатьма процесами в економіці, у соціальній системі, які після цього непродуманого об’єднання були втрачені”, - наголосив Бортник.

За його словами, уряд Шмигаля залишається урядом Зеленського так само, як уряд Гройсмана був урядом Порошенка.

“Але це другий уряд Зеленського, і персональна відповідальність за його діяльність ляже на плечі і на рейтинги Президента”, - додав експерт.

Нагадаємо, за інформацією Офісу Президента, до кінця цього тижня Кабмін готовий презентувати доопрацьований варіант програми дій уряду та проситиме парламент підтримати її 18-19 червня.

Українські Національні Новини

Політика