kabmin-ukhvaliv-rishennya-dlya-reformi-sluzhbi-zaynyatosti

Кабмін ухвалив рішення для реформи служби зайнятості

 • 20059 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Уряд затвердив план заходів щодо реалізації основних напрямів реалізації державної політики у сфері зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць на період до 2022 року, який передбачає реформування Державної служби зайнятості. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Мінекономіки.

"3 березня уряд затвердив розроблений Мінекономіки комплексний план заходів, спрямованих на вирішення нагальних питань у сфері зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнес-тренери, гідропоніки та IT-шники: центр зайнятості назвав топ-професії майбутнього

Заступник профільного міністра Юлія Свириденко зауважила, що передбачено "нові підходи, зокрема, навчання протягом життя, розширення можливостей для людей із інвалідністю, відкриваємо підприємницький потенціал українців".

"План передбачає реформування Державної служби зайнятості, яка має перетворитися на сервісну установу, що відповідає на реальний запит та потреби людей та роботодавців", - додали в Мінекономіки.

Як вказано, на базі плану заходів будуть розроблені інші документи, що регулюють сферу праці та зайнятості. У міністерстві вказали, що до підготовки цього плану були залучені широкий спектр громадських організацій, представники роботодавців та профспілок.

Нагадаємо, за даними нардепа Гончаренка, в Україні спростять систему отримання громадянства в обмін на інвестиції.

Українські Національні Новини

Політика