kabmin-ukhvaliv-zmini-schodo-vikoristannya-koshtiv-veteranskogo-fondu-yaki-same

Кабмін ухвалив зміни щодо використання коштів ветеранського Фонду: які саме

 • 135688 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Сьогодні Кабінет Міністрів України на засіданні ухвалив зміни щодо використання коштів Українського ветеранського фонду. Відтепер бюджет Фонду можна використовувати для надання допомоги ветеранам і їх сім’ям, що наразі задіяні в захисті держави. Про це повідомив представник Кабміну в Верховній Раді Тарас Мельничук, передає УНН.

Цитата

«Внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для функціонування Українського ветеранського фонду. Передбачено, серед іншого, що кошти Фонду можуть використовуватися для надання підтримки ветеранам та членам їх сімей, які виконують конституційний обов’язок щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України у складі Збройних Сил, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних та розвідувальних органів, державних органів спецпризначення з правоохоронними функціями, сил цивільного захисту або добровольчих формуваннях територіальних громад», – повідомив Мельничук.

Нагадаємо

Володимир Зеленський повідомив про роботу спеціального форуму ветеранів і анонсував там зміни у державній політиці щодо ветеранської спільноти. Президент зазначив, що влада має створити більше можливостей для ветеранів.

Українські Національні Новини

Економіка