kabmin-vidiliv-56-mln-griven-na-vidnovlennya-vodopostachannya-v-mikolayevi

Кабмін виділив 56 млн гривень на відновлення водопостачання в Миколаєві

 • 139612 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. Кабінет міністрів виділив з резервного фонду державного бюджету 56 млн грн на відновлення водопостачання у місті Миколаїв. Відповідне рішення прийнято сьогодні, 3 травня. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Міністерства розвитку громад та територій.

Цитата 

"Забезпечення належної роботи підприємств житлово-комунального господарства, що є об’єктами критичної інфраструктури, є одним із пріоритетів уряду. Тому сьогоднішнє рішення є вкрай важливим та необхідним. Відтак виділені кошти будуть спрямовані на відновлення водопостачання у Миколаєві, де пошкоджено водогін. Наразі частина людей у місті залишилась без води. Тому ми маємо цю проблему вирішити", - йдеться у повідомленні.

Деталі 

Документ передбачає виділення коштів на безповоротній основі для надання фінансової підтримки МКП "Миколаївводоканал". Зокрема, кошти будуть спрямовані на буріння нових артезіанських свердловин. 

Доповнення 

Кабінет міністрів України, 29 квітня, виділив Міністерству оборони 119 млрд гривень, Міністерству внутрішніх справ - понад 28 млрд грн для забезпечення армії. Основні кошти підуть на зарплати, іжу та інші потреби.

Українські Національні Новини

Політика