kabmin-vitrativ-na-poslugi-z-pidgotovki-ta-prezentatsiyi-zvitu-uryadu-84-tis-grn

Кабмін витратив на послуги з підготовки та презентації звіту уряду 84 тис. грн

 • 11995 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Кабінет міністрів придбав послуги із підготовки та публічної презентації звіту про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету міністрів України у 2019 році за 84 тисячі гривень. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію з системи державних закупівель Рrozorro.

Переможцем стало Товариство з обмеженою відповідальністю "Макогонова і партнери". Це товариство було і єдиним учасником торгів. 13 лютого був укладений договір про надання послуг.

ТОВ "Макогонова і партнери" виконала роботи з підготовки та презентації звіту уряду, які включали в себе послуги з графічного дизайну, комунікації з міністерствами (збір даних), підготовка тез, редагування текстів.

Згадане товариство надає послуги рекламного агенства та неодноразово перемагало в тендерах, організованих різними органами влади, з надання послуг з проведення інформаційних кампаній, презентацій, панельних дискусій тощо.

Звіт Кабінету міністрів України з'явився на сайті уряду сьогодні, 17 лютого. Він містить 309 сторінок іноформації щодо виконання програми діяльності уряду у 2019 році. УНН детально інформуватиме щодо важливих моментів, які містить документ.

Українські Національні Новини

Політика