kabmin-viznachitsya-schodo-pripinennya-programi-ekonomichnogo-spivrobitnitstva-z-rf

Кабмін визначиться щодо припинення програми економічного співробітництва з РФ

 • 9668 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні планує розглянути проект постанови про припинення дії Програми економічного співробітництва України і Російської Федерації на 2011-2020 роки. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, передає УНН.

Згідно з порядком денним, проект постанови на засіданні уряду має представити перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Також члени уряду збираються затвердити Державну цільову економічну програму розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018- 2022 роки, а також розмір страхового запасу природного газу на 2018 рік.

Розглядатиметься питання щодо Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для інформаційного та організаційного забезпечення проведення 9-го Міжнародного форуму з енергетики для сталого розвитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кабміні розробили план на випадок снігопадів і повеней

Урядовці також поговорять про утворення державної установи "Офіс із залучення та підтримки інвестицій" та міжвідомчої робочої групи з питань підготовки пропозицій щодо розв’язання системних проблем і налагодження ефективної співпраці та діалогу з іноземними інвесторами для реалізації їх пропозицій щодо поліпшення інвестиційного клімату.

Планується затвердити порядок утворення Ради з державної підтримки кінематографії.

Крім того, члени уряду збираються розглянути фінплан ДП "Енергоринок" на 2018 рік та інші питання.

Нагадаємо, парламент відхилив реформу управління державними банками.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ціна Brent зросла до 67,51 дол. за барель

     • 9156 переглядiв

    Макрон запропонував зробити французьку "світовою мовою"

     • 10778 переглядiв