kabmin-zatverdiv-plan-diy-uryadu-na-2023-rik-u-prioriteti-bezpeka-i-oborona

Кабмін затвердив План дій уряду на 2023 рік: у пріоритеті - безпека і оборона

 • 524052 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Кабінет міністрів України затвердив План пріоритетних дій уряду на 2023 рік. Про це під час засідання Кабміну оголосив прем'єр-міністр країни Денис Шмигаль, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні на засіданні Кабінету міністрів України ми затвердили План пріоритетних дій Уряду на 2023 рік. Цей документ дозволить систематизувати роботу Кабміну та центральних органів виконавчої влади цього року. Це також накладає більше відповідальності на всіх нас, адже кожен пункт має конкретних виконавців і конкретні терміни виконання", - сказав він.

Деталі

За словами прем'єра, план дій уряду складається з більш ніж 500 завдань - законопроєктів, постанов, програм та проєктів.

"Це позитивні зміни для громадян та бізнесу. Це нові реформи. Це трансформація України вже зараз, не чекаючи закінчення цієї війни. Це все для нашої перемоги, для відбудови, для сильної та оновленої України", - наголосив Шмигаль.

Він повідомив, що до ключових пунктів, над якими цього року працюватиме український уряд, увійшли: безпека і оборона, подальша інтеграція в ЄС та НАТО, енергетична безпека, відновлення України, макрофінансова стабільність та підтримка бізнесу, соціальна політика.

Нагадаємо

Кабінет міністрів України під час засідання 10 березня затвердив перший етап розподілу додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення своїх повноважень, фінансування зарплат і оплату комунальних послуг обсягом понад 10,2 млрд грн.

Українські Національні Новини

Політика