kabmin-zatverdiv-tekst-zakonoproektu-yakiy-opisuye-pravila-funktsionuvannya-kadastriv

Кабмін затвердив текст законопроекту, який описує правила функціонування кадастрів

 • 10958 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні затвердив текст законопроекту "Про національну систему геопросторових даних", який описує правила функціонування всіх кадастрів України. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час брифінгу за підсумками засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Також ми затвердили сьогодні текст важливого дуже законопроекту "Про національну систему геопросторових даних". Фактично це такий документ, який описує правила функціонування всіх кадастрів в Україні. Він говорить, за якими правилами нам всі наші державні карти далі розвивати, для того, щоб вони могли між собою правильно взаємодіяти", - сказав Гончарук.

За його словами, найближчим часом законопроект планують подати в парламент. Якщо депутати підтримають проект закону, то з нового року державні кадастри працюватимуть по-іншому, зазначив Прем'єр.

Нагадаємо, раніше Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив про плани припинити хабарництво у сфері державних кадастрів.

Українські Національні Новини

Політика