kabmin-zminiv-plan-zakhodiv-z-vikonannya-ugodi-pro-asotsiatsiyu-z-yes

Кабмін змінив план понад 2 тисячі заходів з виконання угоди про асоціацію з ЄС

 • 11823 переглядiв

КИЇВ. 20 листопада. УНН. Уряд вніс зміни до Плану понад 2 тисячі заходів з виконання угоди про асоціацію України з Євросоюзом. Відповідне рішення було ухвалено сьогодні на засіданні Кабміну, передає УНН з посиланням на пресслужбу уряду.

За даними пресслужби, оновлений план враховує поглиблення двосторонніх відносин Україна – ЄС та низку ухвалених двосторонніми органами асоціації рішень за останні роки. План заходів спрямований на виконання цілей Програми діяльності уряду, а саме досягнення відповідності України критеріям членства в Європейському Союзі.

Оновлений документ актуалізує, доповнює та узгоджує завдання із правом ЄС, яке динамічно розвивається у сферах митної і фінансової політики, оподаткування, підприємництва, фінансових послуг та конкуренції; юстиції, соціальних та гуманітарних питань; транспорту; енергетики та енергоефективності; цифрової сфери, науки, технологій та інновацій; природокористування та інших.

Як наголосили в пресслужбі, рішення уряду дозволяє "перепрошити" програмне забезпечення для операційної системи європейської інтеграції України.

Нагадаємо, уряд вирішив зробити публічними результати виконання плану заходів з європейської інтеграції.

Українські Національні Новини

Політика