kabmin-zvilniv-golovu-derzhgeokadastru

Кабмін звільнив голову Держгеокадастру

 • 12525 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Кабінет міністрів звільнив з посади голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Дениса Башлика, всього приблизно через пів року після призначення на посаду. Про це УНН повідомляє з посиланням на урядове розпорядження №566-р від 25 травня.

"Звільнити Башлика Дениса Олександровича з посади голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру відповідно до частини першої статті 871 Закону України “Про державну службу”, - йдеться у тексті документа.

Так, стаття 87-1 вказаного ЗУ визначає додаткові підстави припинення державної служби окремих державних службовців за ініціативою суб’єкта призначення.

Зокрема, у частині першій статті зазначається, що "суб’єкт призначення може прийняти рішення про звільнення державного службовця з посади державної служби категорії "А" з власної ініціативи, за поданням Прем’єр-міністра України або відповідного міністра чи керівника центрального органу виконавчої влади (керівника державного органу) протягом чотирьох місяців з дня призначення Прем’єр-міністра України або відповідного міністра чи керівника центрального органу виконавчої влади (керівника державного органу) з одночасним зарахуванням такого державного службовця за штат відповідного державного органу".

Нагадаємо, Денис Башлик став новим головою Держгеокадастру 28 листопада 2019 року.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кабмін звільнив голову Держгеокадастру

     • 12525 переглядiв

    У трьох монастирях столиці зняли карантин

     • 13489 переглядiв

    Кокаїн у кальянній: судитимуть власника бару у центрі Києва

     • 13450 переглядiв

    Порошенко не прибув на допит до ДБР

     • 39339 переглядiв