kadrovi-perestanovky-v-mzs-sybiha-zaminyv-tochytskoho-na-posadi-zastupnyka-kuleby-nardep

Кадрові перестановки в МЗС: Сибіга замінив Точицького на посаді заступника Кулеби - нардеп

 • 21740 переглядiв

Кабінет міністрів України звільнив першого заступника міністра закордонних справ Миколу Точицького і призначив на цю посаду Андрія Сибігу, який раніше обіймав посаду заступника голови Офісу Президента.

Кабінет міністрів України звільнив з посади першого заступника міністра закордонних справ Миколу Точицького і призначив на його місце Андрія Сибігу, який до цього був заступником керівника Офісу Президента, повідомив у п'ятницю народний депутат Олексій Гончаренко, пише УНН.

Деталі

"Тільки що Кабмін звільнив з посади першого заступника міністра закордонних справ Миколу Точицького і призначив на цю посаду Андрія Сибігу", - повідомив нардеп у Telegram.

Гончаренко заявив, що, за його даними, "найближчим часом зʼявиться указ Президента про призначення Точицького заступником голови Офісу Президента". 

Цю інформацію також підтвердили джерела в ОП "Суспільному". За словами співрозмовників видання, заступник керівника Офісу Президента Андрія Єрмака Андрій Сибіга стане першим заступником міністра закордонних справ, а на його місце призначать Миколу Точицького.

Кабмін звільнив Джапарову з посади першого заступника голови МЗС02.04.24, 14:22

Популярні

Новини по темі