kamerunskiy-bokser-poobitsyav-nokautuvati-usika

Камерунський боксер пообіцяв нокаутувати Усика

 • 13520 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Колишній претендент на титул чемпіона світу, камерунський суперважкоатлет Карлос Такам (36-5-1) під час інтерв'ю газеті "The Express" сказав, що йому під силу перемогти нокаутом колишнього абсолютного чемпіона в першій важкій вазі Олександра Усика (16-0), повідомляє УНН з посиланням на Boxing247.

Нагадаємо, що поєдинок Такам-Усик повинен був відбутися 25 травня в Оксон-Хіллі, штат Меріленд, але українець отримав травму під час тренувального табору, і бій був перенесений на вересень.

"Я збираюся знову битися з Усиком у вересні. Але я до сих пір не знаю, чи буде це в Меріленді, Великобританії або десь ще. Я не збираюся чекати, я думаю, що до вересня встигну провести проміжний бій. Можливо я буду виступати в андеркарті бою Уайт-Рівас на арені "O2". я готовий битися з будь-яким суперником. Мені все одно. Бажаю, щоб він (Усик – ред.) видужав, тому що я чекаю цього поєдинку і знаю, що виграю. Я збираюся нокаутувати його", - наголосив Такам.

Такам додав, що, хоч Усик і володіє дуже швидкими руками, але він ніколи не стикався з ударами справжнього суперважкоатлета.

Відзначимо, що через отримання травми Усик не зумів провести бій з Такамом на першу заплановану дату.

Нагадаємо, що Усик виявився лідером оновленого рейтингу WBO у супертяжах.

Українські Національні Новини

Спорт