kanada-politsiya-zaareshtuvala-desyatki-lyudey-pislya-3-tizhnevogo-protestu

Канада: поліція заарештувала десятки людей після 3-тижневого протесту

 • 23991 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН Поліція заарештувала десятки демонстрантів і відбуксирувала транспортні засоби в п'ятницю в обложеній столиці Канади. Про це повідомляє УНН з посиланням на АР.

До полудня було заарештовано щонайменше 70 людей, переважно за звинуваченнями в шкоді. Майже два десятки транспортних засобів були відбуксировані, у тому числі всі ті, що блокували одну з головних вулиць міста, повідомила місцева влада. Один з офіцерів отримав легкі травми, але протестувальники не постраждали, повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції Оттави Стів Белл.

Цитата

Поліція "продовжує просуватися вперед, щоб взяти під контроль наші вулиці", - сказав він, додавши: "Ми будемо працювати день і ніч, поки це не буде завершено".

Серед заарештованих було щонайменше четверо лідерів протесту.

Придушення самозваного “Конвою Свободи” почалося вранці, коли сотні поліцейських, деякі в спорядженні, а деякі з автоматичною зброєю, увійшли в зону протесту і почали відводити демонстрантів у наручниках засніженими вулицями, поки негарні далекобійники кричали про свої роги.

Нагадаємо

Канадська поліція просить далекобійників залишати центр Оттави, інакше їм загрожує арешт.

Українські Національні Новини

Новини Світу