kanada-povidomila-pro-13-y-vipadok-koronavirusu

Канада повідомила про 13-й випадок коронавірусу

 • 15012 переглядiв

КИЕВ. 27 лютого. УНН. Канада повідомила про 13-й випадок коронавірусу COVID-19, черговий з них стався у провінції Онтаріо в центральній частині країни. Про це УНН повідомляє про посилання на CBC.

"Онтаріо повідомило про шостий випадок COVID-19 в четвер, довівши загальну кількість у Канаді до 13. Решта сім випадків - в Британській Колумбії", - пише видання.

Новий випадок COVID-19 виявили в четвер у Онтаріо. Заражений, чоловік у віці 60 років, є чоловіком однієї з інфікованих.

Про це оголосили на наступний день після того, як канадські чиновники зі сфери охорони здоров'я заявили, що працюють над захистом, але також готуються до можливості нових випадків.

Заступник головного лікаря Агентства охорони громадського здоров'я Канади Говард Нджу заявив в середу, що канадські чиновники розглянуть питання про те, щоб попросити людей використовувати заходи "соціального дистанціювання" в разі більш широкого поширення вірусу. Це може включати в себе такі речі, як скасування масових і громадських заходів.

Він також зазначив, що закриття кордонів - це неправильна відповідь, зазначивши, що він ніколи не доводив свою ефективність як інструмент охорони громадського здоров'я. Людей просять повідомляти співробітникам прикордонної служби Канади, чи були вони в китайській провінції Хубей або чи у них є такі симптоми, як лихоманка, кашель або проблеми з диханням.

Нагадаємо, раніше у ВООЗ заявляли, що спалах нового коронавірусу має потенціал світової пандемії.

Українські Національні Новини

Новини Світу