kanada-u-pa-nato-uspikh-yevropeyskoyi-ukrayini-pidvischiv-bi-zagalnu-bezpeku

Канада у ПА НАТО: успіх європейської України підвищив би загальну безпеку

 • 11090 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Канадський сенатор Джейн Корді вважає, що успіх європейської України позитивно вплинув би геополітичну ситуацію в Європи і підвищив би загальну безпеку. Про це вона заявила під час засідання Парламентської асамблеї НАТО, яке проходить у ці дні у Лондоні, передає УНН із посиланням на пресслужбу ПА НАТО у Twitter.

"Євроатлантичне співтовариство не може піддатися "втомі України". Успіх європейської України позитивно вплинув би на геополітичну ситуацію в Європі та підвищив би загальну безпеку", - заявила сенатор.

Вона також зазначила, що у президента Володимира Зеленського, який володіє більшістю в парламенті, є унікальна можливість провести значні зміни в Україні.

"Сильна громадська підтримка і абсолютна більшість у парламенті дають Президенту Зеленському та його команді унікальну можливість домогтися значних змін в Україні", - сказала Корді.

Нагадаємо, з 11 по 14 жовтня у Лондоні проходить 65-те щорічне засідання Парламентської асамблеї НАТО. У його рамках запланована панель, присвячена Україні.

Зокрема, вперше за 22 роки Парламентська асамблея НАТО відхилила найбільш суперечливу доповідь про застосування економічних санкцій проти країн-агресорів на підставі зауважень української делегації.

Українські Національні Новини

Політика