kanada-vidkrila-kordoni-dlya-povnistyu-vaktsinovanikh-turistiv

Канада відкрила кордони для повністю вакцинованих туристів

 • 21030 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Починаючи з 5 липня, повністю вакциновані мандрівники, яким дозволено в’їхати в Канаду, не будуть підпадати під федеральну вимогу про карантин або проходження тесту на COVID-19 на восьмий день. Про це йдеться на сайті уряду, пише УНН.

Деталі

Це стосується мандрівників, які зробили щеплення вакцинами Pfizer, Moderna, AstraZeneca/Covishield і Janssen (Johnson & Johnson), за умови, що друга доза зроблена за два тижні до прильоту в країну.

Документи, які підтверджують вакцинацію, повинні бути оформлені англійською, французькою або з завіреним перекладом. Йдеться про канадських громадян та тих мандрівників, хто має дозвіл на постійне проживання.

Туристи також повинні мати паперову або цифрову копію документів про вакцинацію і надати дані в електронному вигляді через систему ArriveCAN до прибуття в Канаду.

Нагадаємо

Понад 75% жителів Канади у віці старше 12 років вже отримали як мінімум одну дозу вакцини від коронавірусу. Українці, які пройшли повний курс вакцинації, можут відтепер подорожувати до Естонії з туристичною метою.

 

Українські Національні Новини

Новини Світу