kanada-vidkriye-sviy-kordon-dlya-usikh-vaktsinovanikh-turistiv-vzhe-u-veresni-zmi

Канада відкриє свій кордон для усіх вакцинованих туристів вже у вересні - ЗМІ

 • 21162 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Офіс прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо заявив, що кордон між Канадою і США може почати відкриватися для повністю вакцинованих туристів в середині серпня, а з початком вересня - для всіх інших країн. Про це інформує УНН з посиланням на CIC News.

Деталі

В офісі Трюдо заявили, що якщо поточна швидкість вакцинації продовжиться, то уряд буде в змозі відкрити кордон для повністю вакцинованих туристів з усіх країн, до початку вересня.

Повністю вакциновані громадяни і постійні жителі США зможуть приїхати вже в середині серпня. Канада наразі веде переговори з США про повторне відкриття спільного сухопутного кордону, який було закрито в березні 2020 року.

Очікується, що більш докладна інформація про заходи з відкриття кордону буде опублікована "на початку наступного тижня".

Поточні прикордонні обмеження Канади діють до 21 липня.

Доповнення

Близько 80% канадців отримали свою першу дозу вакцини від COVID-19, і більше ніж 50% повністю вакциновані.

Уряд Трюдо раніше заявляв, що 75% канадців повинні бути повністю вакциновані, перш ніж карантинні заходи можна буде ще більше скоротити.

Поетапне відкриття кордону Канади почалося 5 липня, коли повністю вакцинованим канадцям та іншим мандрівникам було дозволено уникнути 14-денного карантину.

Українські Національні Новини

Новини Світу