kanadets-namagavsya-proniknuti-u-biliy-dim-schob-podaruvati-trampu-viski-i-znayti-lyubov

Канадець намагався проникнути у Білий дім, щоб подарувати Трампу віскі і знайти любов

 • 8595 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Cекретная служба США затримала громадянина Канади Йенні Георгопулоса, який спробував проникнути в Білим домом, щоб подарувати дві пляшки віскі президенту Дональду Трампу і попросити американського лідера знайти йому дружину, передає УНН, посилаючись на Vice.

Згідно із заявою поліцейських, співробітник секретної служби піймав Георгопулоса, який намагався перелізти через огорожу з боку північного забору Білого дому незадовго після опівночі 2 січня.

У заяві поліції мовиться, що агент помітив, як Георгопулос зрушив шлагбаум, на якому було написано "Стороннім вхід заборонено", і порадив чоловікові покинути заборонену зону.

У відповідь Георгопулос заявив, що знаходився там, щоб відвідати президента, тому що він "хотів, щоб президент допоміг знайти йому дружину". Неясно, як саме Трамп - людина, чия позиція з жіночих питань спровокувала один з найбільших протестів в історії США - був би корисним "другим пілотом", пише видання.

Георгопулос також імовірно сказав, що у нього є дві пляшки віскі Crown Royal для президента США.

Поліція заявила, що Георгопулос зізнався, що ігнорував заборонні знаки і недавно був заарештований за погрози членам сім'ї. Правоохоронці також повідомили, що чоловік зізнався, що переслідував свого двоюрідного брата.

Як повідомляв УНН, нідерландський астронавт випадково подзвонив в американську службу порятунку 911, перебуваючи на земній орбіті.

Українські Національні Новини

Новини Світу