kandidat-na-posadu-glavi-minoboroni-pribuv-do-vr-i-ozvuchiv-prioriteti-v-roboti

Кандидат на посаду глави Міноборони прибув до ВР і озвучив пріоритети в роботі

 • 9529 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Кандидат від Президента України на посаду міністра оборони України Андрій Загороднюк назвав пріоритети, які мають бути в роботі відомства. Про це він розповів під час свого виступу на робочому засіданні парламенту, передає кореспондент УНН.

"Пріоритет № 1 – повернути державну політику обличчям до простого військовослужбовця. Стоїть гостро питання комплектації, дисципліни, звільнень, соціального забезпечення", - сказав Загороднюк.

За його словами гостро стоїть питання, чи бачать військовослужбовці своє майбутнє в Збройних силах України.

"Ми маємо вкладати великі кошти і великі зусилля, щоб наші військовослужбовці були на порядок вище військовослужбовці противника. Тоді в нас є шанс досягати своїх завдань та бойових задач які ми ставимо", – сказав кандидат.

За його словами, функція Міноборони це не тільки формування політики щодо ЗСУ, а і формування політики взагалі, як треба розвивати стратегію оборони держави.

"Ми стоїмо позаду тих графіків. Які були колись розроблені. І для нас зараз величезне завдання перетворювати нашу армію на армію стандартів НАТО", – сказав Загороднюк.

Нагадаємо, на робочому засіданні парламенту під час призначення міністра оборони України зробили перерву у 15 хв, через відсутність кандидата на посаду.

Українські Національні Новини

Політика