kandidat-v-genprokurori-ssha-zayaviv-scho-dopovid-myullera-u-spravi-rf-mozhut-ne-rozgolositi

Кандидат в генпрокурори США заявив, що доповідь Мюллера у справі РФ можуть не розголосити

 • 8298 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Доповідь спеціального прокурора Роберта Мюллера за підсумками проведеного ним розслідування приписуваних Росії спроб втручання в американські президентські вибори буде носити конфіденційний характер, і вона може не бути розголошеною. Про це повідомив кандидат на пост міністра юстиції і генерального прокурора США Вільям Барр під час слухань в юридичному комітеті Сенату Конгресу США, передає УНН з посиланням на ТАСС.

“Відповідно до процедури, спецпрокурор повинен підготувати доповідь після прийняття будь-яких обвинувальних висновків або рішення про відмову від висунення звинувачень, і це повинна бути конфіденційнп доповідь, з яким себе поводять так само, як і з будь-яким іншим подібним документом в межах міністерств”, — заявив Кандидат в генпрокурори США

Зазначають, що Вільям Барр запевнив законодавців у тому, що він зробить все можливе, щоб широка громадськість і законодавці отримали якомога більше інформації про розслідування після його завершення.

Нагадаємо, раніше комітет палати представників конгресу США розсекретив частину доповіді щодо російського втручання  у президентські вибори в 2016 році. 

Як повідомляв УНН, федеральне бюро розслідувань США розпочало розслідування стосовно американського президента Дональда Трампа щодо можливого перешкоджання правосуддю після того, як він звільнив директора ФБР Джеймса Комі, у той же час контррозвідка розслідувала, чому Трамп діяв у спосіб, який, здавалося, приносив користь Росії.

Українські Національні Новини

Політика