kandidat-v-meri-stolitsi-grantseva-nazvala-klyuchovu-problemu-zhkg

Кандидат в мери столиці Гранцева назвала ключову проблему ЖКГ

 • 12386 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Кандидат в мери столиці Діана Гранцева вважає, що ключова проблема ЖКГ міста - аварійне і старе житло та виснажена інфраструктура. Про це вона заявила в інтерв‘ю УНН.

"Ми користуємося електро, тепломережами і системами водопостачання та водовідведення, зробленими ще при Радянському Союзі. Україні вже 29 років - при цьому мережі весь цей час тільки латали і не модернізувалися. Ми живемо на цій "спадщині" - але майбутнім поколінням спадщини вже не вистачить", - зауважила Гранцева.

За словами кандидатки, Київ вже давно знаходиться на межі катаклізмів. І це при бюджеті міста - близько 3 млрд доларів на рік.

"Без термінової модернізації та капітальних ремонтів дуже скоро "фонтани" з дірявих труб в центрі міста стануть нашою повсякденною реальністю", - наголосила вона.

Також Гранцева зауважила, що вкрай важливо приділити увагу використанню природних ресурсів, яких вже не вистачає.

"В цьому році Україна вже отримала статус маловодної. Але ми поки що не прийшли до розуміння того, що ресурси потрібно економити; що ми вже живемо в борг не тільки у фінансовому плані, але і в використанні природних ресурсів. І в борг беремо не в Європи, а у наших дітей і онуків. Не думаю, що вони скажуть нам за це спасибі", - сказала кандидатка в мери столиці.

Нагадаємо, Діана Гранцева - одна з 20 претендентів на пост мера столиці. З 2015 року працює у сфері ЖКГ, голова Національної Української Асоціації житла.

Українські Національні Новини

Політика