kandidat-vid-slugi-narodu-prosit-avakova-pripiniti-svavillya-politsiyi

Кандидат від "Слуги народу" просить Авакова припинити свавілля поліції

 • 12831 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Припинити свавілля поліції просить міністра внутрішніх справ Арсена Авакова кандидат від партії "Слуга народу" у 101-му виборчому окрузі Юрій Кузбит. Фото відповідного листа-звернення кандидат опублікував на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Підставою для такого звернення стали, за словами Кузбита, "численні звернення від громадян по 101-му виборчому округу про те, що місцева поліція 6 районів (Голованівський, Новомиргородський, Новоархангельський, Маловисківський, Гайворонський, Благовіщенський), перешкоджає волевиявленню громадян та навмисно їх залякує, погрожуючи складанням адміністративних протоколів".

За словами Кузбита, зафіксовані випадки, коли поліція зривала плакати партії "Слуга народу". Підставою для цього нібито було порушення благоустрою, хоча інші кандидати розміщували свої агітаційні матеріали там само.

"Прошу Вас від імені усіх громадян 101-го округу припинити свавілля поліції та відновити її добре ім’я перед громадою!" - звернувся Кузбит до міністра.

Як повідомляв УНН, напружена ситуація склалася і на 100-му окрузі, який також у Кіровоградській області. Там співробітники місцевої поліції занурилися в агітаційну діяльність на користь свого шефа - начальника обласного Управління захисту економіки Володимира Духно, який нині теж балотується в парламент. 

Українські Національні Новини

Політика