kandidati-u-meri-kiyeva-rozpovili-yakim-alkogolnim-napoyem-svyatkuvatimut-mozhlivu-peremogu

Кандидати у мери Києва розповіли, яким алкогольним напоєм святкуватимуть можливу перемогу

 • 16131 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Вже цієї неділі, 25 жовтня 2020 року, відбудуться місцеві вибори, на яких обиратимуть міських голів і депутатів. Передвиборча гонитва цього разу по-справжньому азартна, а нерви кандидатів натягнуті до межі у боротьбі за перемогу. Тож УНН поцікавився у кандидатів у мери Києва, яким алкогольним напоєм вони планують святкувати свою можливу перемогу на цих виборах, щоб зняти нарешті багатомісячне передвиборче напруження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі алкогольні напої для онлайн-вечірки у період пандемії порадили експерти Prime.

Так, кандидат на посаду міського голови Києва Борислав Береза — лідер "Екопартії Берези" — ще не думав про те, чим святкуватиме можливу перемогу на виборах, але припустив, що це буде келих білого вина. До Берези на келих білого вина приєднався б і кандидат у мери столиці від очолюваної ним партії "Наш край" Сергій Шахов.

"Я взагалі не п'ю алкоголь. І команда моя також... Ну дуже мало і дуже рідко. Але якщо у випадку перемоги – це буде келих білого вина", - відповів Шахов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди, які вживають алкоголь, живуть довше непитущих – вчені.

А ось самовисуванець Максим Гольдарб без зайвих ужимок відповів, що святкуватиме можливу перемогу виключно чаркою горілки.

Народний депутат і кандидат у мери Києва Олексій Кучеренко припустив, що святкуватиме перемогу келихом шампанського, так само як і колишній мер столиці, який цього разу знову вступив у передвиборчу гонитву – Олександр Попов.

"Якщо чесно, не думав про це. Але, швидше за все, це буде келих шампанського", - відповів Попов.

До слова, за даними Держстатистики, жителі України надають перевагу алкогольним напоям саме вітчизняного виробництва.

Як писав УНН, до ТОП-5 надійних українських виробників якісного алкоголю належать такі лікеро-горілчані компанії, як: "Баядера — Груп" (ТМ "Хлібний дар"), "Глобал Спірітс" (УДК) (ТМ "Хортиця"), "ЛВН Лімітед" (ТМ "Немірофф"), ЛГЗ "Прайм" (ТМ "Prime", "Житник") і ТОВ "Атлантіс" (ТМ "Грін Дей").

Українські Національні Новини

Політика