kandidativ-v-prezidenti-povinni-pereviryati-psikhiatri-musiy

Кандидатів в президенти повинні перевіряти психіатри – Мусій

 • 18980 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Кандидати в президенти, народні депутати і усі інші високопосадовці повинні проходити психіатричну та наркологічну перевірку. Про це в ексклюзивному коментарі журналісту УНН повідомив народний депутат України, заступник голови парламентського комітету з питань охорони здоров'я Олег Мусій.

"Не тільки кандидатів в президенти, а й народних депутатів і будь-яких інших високопосадовців, які є політичними фігурами. Тому що для державних службовців це є обов'язок під час вступу на державну службу надати довідку від нарколога і від психіатра, і потім медичну загальну довідку. А для політиків немає, поки що, на жаль. Якщо він буде голосуватись в залі я зеленою кнопкою обов'язково проголосую", - сказав Мусій, відповідаючи на запитання щодо законопроекту, який зареєстрований у Верховній Раді України щодо психіатричної та наркологічної перевірки кандидатів в президенти України.

Він пояснив, що подібна перевірка потрібна для того, щоб убезпечити суспільство від неадекватних рішень чиновників.

"Я бачу серед своїх колег народних депутатів багато людей, які є абсолютно неадекватними, які потребують психіатричної допомоги, саме медичної, це я вже кажу як лікар професіонал, насправді люди повинні приймати певні курси лікування. Тому для того, щоб убезпечити суспільство від неадекватних рішень чиновників, які захищені своєю посадою, Верховна Рада мала би підтримати відповідний законопроект", - зазначив Мусій.

Раніше, в ексклюзивному коментарі УНН народний депутат Олексій Гончаренко заявиви, що під час призначення на посаду державні службовці повинні проходити психіатричну та наркологічну перевірку.

Українські Національні Новини

Політика