kapitan-realu-porivnyav-gru-liverpulya-iz-robotoyu-shveytsarskikh-godinnikiv

Капітан "Реалу" порівняв гру "Ліверпуля" із роботою швейцарських годинників

 • 7708 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Капітан "Реала" Серхіо Рамос виділив сильні сторони свого клубу і розповів про план на фінальну гру Ліги чемпіонів проти англійського "Ліверпуля", інформує УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Ліверпуль" працює як швейцарський годинник. Ми хочемо знизити їх атакуючий потенціал і зберегти ворота на замку. Віримо в свою оборону і в напад. Сподіваюся, завтра поїдемо додому з трофеєм", - розпочав легендарний іспанський захисник.
Рамос згадав про міць суперників з якими "галактікос" впоралися на попередніх стадіях турніру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зідан про фінал ЛЧ: шанси команд рівні

"Коли граєш проти великих команд, перемога стає солодшою. Ми перемогли "Ювентус", "ПСЖ" і "Баварію". Тепер треба обіграти "Ліверпуль" і довершити розпочате. У "Ліверпуля" чудові гравці і топовий тренер. Попереду у нас дуже непросте випробування", - зізнався іспанець.

Також футболіст додав: "я б виділив наш голод і старанну працю. Всі працюють в одному напрямку, у нас немає проблем на полі або в роздягальні. У нас ясні цілі. Знаємо, що ми важливі для команди, і не важливо, у кого яка роль. Перемогу отримуємо спільними зусиллями. Ми хочемо і надалі завойовувати титули як одна команда".

Додамо, що старт завтрашнього фінального поєдинку призначений на 21:45.

Українські Національні Новини

Спорт