karantin-i-spetssesiya-radi-nardep-rozpovila-pro-plani-uryadu-dlya-protidiyi-koronavirusu

Карантин і спецсесія Ради: нардеп розповіла про плани уряду для протидії коронавірусу

 • 13890 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. На сьогоднішньому засіданні уряду, присвяченому темі протидії коронавірусу, розглядається питання запровадження карантину, також очікується, що Прем’єр-міністр Денис Шмигаль ініціюватиме позачергову сесію для ухвалення нового закон про санітарно-епідеміологічні заходи у країні. Про це повідомила народний депутат Вікторія Сюмар на своїй сторінці у Facebook, передає УНН

"На засіданні уряду, де головне питання - короновірус, вперше в депутатів забрали телефони... черговий крок до "прозорості" після заборони журналістам бути присутніми. Новини: За попередньою інформацією, планується карантин. Також прем’єр ініціюватиме позачергову сесію саме для ухвалення нового закон про "санітарно-епідеміологічні заходи" за польським та італійським зразком. Також тільки зараз планують обмеження вивіз масок-респіраторів з країни", - написала Сюмар.

Зі слів нардепа, вона разом з колегами планує спитати про кількість апаратів штучного дихання, палат інтенсивної терапії, заходи для військових і тд.

Нагадаємо, у Києві для протидії коронавірусу ввели обмеження на проведення масових заходів і освітній процес у школах, дитсадках та вишах.

Українські Національні Новини

Політика