karantin-zimovikh-kanikul-na-stolichnomu-podoli-viyavili-pratsyuyuchi-atraktsioni

"Карантин зимових канікул": на столичному Подолі "виявили" працюючі атракціони

 • 22203 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Попри жорсткі карантинні обмеження, введені в Україні з 8 січня, святкові локації у Києві продовжують працювати. Відео з ковзанки на Подолі оприлюднило Суспільне у Twitter, передає УНН.

Відео оприлюднено 9 січня ввечері.

Автори відео зазначають, що "на столичному Подолі, попри заборону розважальних заходів з 8 січня, продовжують працювати ковзанка та оглядове колесо, а в кафе вишиковуються великі черги без дистанції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Багатолюдний "локдаун" у Буковелі: у мережі показали ситуацію на курорті

При цьому ще 8 січня, у перший день жорсткого карантину з безліччю обмежень, у мережі з'явилося відео з Софійської площі у Києві, де розташована головна ялинка країни. Там також було багатолюдно.

Додамо, ще перед так званим локдауном, введеним 8 січня, у КМДА заявляли, що "новорічні локації у столиці припиняють свою роботу на час дії додаткових протиепідемічних обмежень". Зокрема, мала бути "зупинена робота святкових концертів, ярмарків, у тому числі продуктових, атракціонів, ковзанок тощо".

При цьому 8 січня у проекті Folk Ukraine, який бере участь в організації новорічно-різдвяних локацій у Києві, зазначали, що "відповідно до ухваленої урядом постанови, з 8 січня наші новорічні локації припиняють свою роботу. У столиці зачинять продуктові ярмарки, атракціони та ковзанки. Ми дуже сильно хотіли б залишитися, але ваше здоров’я для нас понад усе".

Жорсткий карантин в Україні ввели з 8 по 24 січня.

Карантин для протидії поширенню нового типу коронавірусу в Україні запровадили з 12 березня. Загалом дію обмежень продовжено до 28 лютого.

Тим часом у міському управлінні Держпродспоживслужби зазначали, що уже виявляли порушення жорсткого карантину і притягали порушників до адмінвідповідальності - 4 рази.

На столичному Подолі, попри заборону розважальних заходів з 8 січня, продовжують працювати ковзанка та оглядове колесо, а в кафе вишиковуються великі черги без дистанції pic.twitter.com/GvwpBEtSdc

— СУСПІЛЬНЕ НОВИНИ (@suspilne_news) January 9, 2021

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі