kashtru-ne-stav-porivnyuvati-dinamo-z-khatskevichem-i-mikhaylichenko-naperedodni-ukrayinskogo-klasiko

Каштру не став порівнювати "Динамо" Хацкевича і Михайличенка напередодні українського класико

 • 7933 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Головний наставник донецького "Шахтаря" Луїш Каштру дав коментар напередодні центрального поєдинку туру чемпіонату України із київським "Динамо", повідомляє УНН з посиланням на сайт "гірників".

Португалець не захотів порівнювати під керівництвом нинішнього тренера Олексія Михайличенка, чи під орудою попереднього (Хацкевича) "динамівці" грають сильніше.

"Гадаю, зараз буде геть несправедливо порівнювати "Динамо" з різними тренерами і в різні моменти. Люди завжди прагнуть зіставляти. Ось і мене вже порівнюють з Паулу, з тим, що він робив і чого не робив. Це зовсім різні тренери, стилі, гравці, що використовуються. Ми повинні аналізувати конкретні миті, й сьогодні "Динамо" є дуже міцним. Нам потрібен дуже міцний "Шахтар", аби перемогти "Динамо", - зізнався Каштру.

Крім того, тренер повідомив, чи зможе надати у бонус додатковий день відпочинку його підопічним.

"Ми не повинні розглядати майбутній матч, зважаючи на той факт, що в нас днем більше або менше. Без різниці. Ми готуємось до складної гри з відмінною командою. Учора дивилися "Копенгаген" – "Динамо": наш суперник провів гарну гру з дуже міцною динамікою в атаці, був абсолютно безпечним в обороні. У команди зараз непоганий період. Ми маємо максимально себе контролювати, аби продемонструвати позитивний результат", - додав коуч.

Нагадаємо, що гра "Шахтар" – "Динамо" стартуватиме завтра о 17:00 на ОСК "Металіст".

Як повідомляв УНН, головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру оцінив стан фізичної та ігрової форми одного з лідерів клубу Марлоса.

Українські Національні Новини

Спорт