kashtru-otsiniv-gotovnist-shakhtarya-do-poyedinku-iz-dinamo

Каштру оцінив готовність "Шахтаря" до поєдинку із "Динамо"

 • 11029 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Наставник "Шахтаря" Луїш Каштру після перемоги над "Оболонню-Бровар" (4:0) прокоментував готовність команди до протистояння з "Динамо", інформує УНН з посиланням на пресслужбу "помаранчево-чорних".

За словами португальця, "гірники" не перебувають в оптимальних кондиціях, а налаштовані виключно на перемогу над "Динамо".

"Передбачили, що чемпіонат може розпочатися вже найближчого вікенду, і готували команду. "Шахтар" готовий. Але це не означає, що ми в ідеальних кондиціях. Важливо, що за новими правилами дозволено п’ять замін, завдяки чому можна вносити корективи. Й якщо хтось переживатиме в грі не найкращі моменти, відчуватиме дискомфорт, можна виконати заміни. Очікування гарні. Поєдинки з "Динамо" завжди є важливими. На жаль, з відомих причин не буде вболівальників на трибунах. Звісно ж, хотілося б заповнений стадіон. Намагатимемося зробити все, аби виграти. "Шахтар" лишатиметься вірним собі. "Динамо" – гарна команда, але ми налаштовані тільки на перемогу й змагатимемося за неї", - наголосив Каштру.

Додамо, "Шахтар" має 13 очок переваги над "Динамо" перед очною баталією.

Українські Національні Новини

Спорт