katastrofa-arvina-z-ukrayintsyami-na-bortu-do-poshukiv-zaluchili-dva-vertoloti

Катастрофа "Арвіна" з українцями на борту: до пошуків залучили два вертольоти

 • 18308 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. До відновленої вранці пошуково-рятувальної операції біля узбережжя турецької провінції Бартин в районі аварії суховантажу "Арвін", серед екіпажу якого є українці, залучили два вертольоти. Про це повідомляється у Twitter посольства України у Туреччині, передає УНН.

Ведуться пошуки 5 членів екіпажу.

"Два вертольоти залучені у понеділок, 18 січня, до пошуків ще п’ятьох моряків з українського суховантажу Arvin, який затонув напередодні біля берегів турецької провінції Бартин", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 січня рятувальні служби Туреччини відновили пошуково-рятувальну операцію біля узбережжя провінції Бартин в районі аварії суховантажу "Арвін", серед екіпажу якого є українці.

Суховантаж під назвою "Арвін" під прапором Палау, який йшов з Грузії в Болгарію, розколовся на дві частини і затонув 17 січня близько 12:30 в 200 метрах від узбережжя Бартина. У той час як деякі з 12 членів екіпажу, двоє з яких - росіяни і 10 - громадяни України, змогли піднятися на борт рятувальної шлюпки, деякі з них стрибнули в море в рятувальних жилетах.

Берегова охорона Бартина врятувала 6 членів екіпажу.

Українські Національні Новини

Суспільство