katastrofa-mh17-lutsenko-poobitsyav-znayti-pidozryuvanogo-kharchenka

Катастрофа MH17: Луценко пообіцяв знайти підозрюваного Харченка

 • 11328 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Генеральна прокуратура України зробить все можливе для арешту Леоніда Харченка, якого підозрюють в причетності до катастрофи пасажирського літака рейсу MH17 над Донбасом в липні 2014 року. Про це сказав Генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу в Нідерландах Спільної слідчої групи (JIT) з розслідування катастрофи рейса MH17, передає кореспондент УНН.

"Ми спробуємо заарештувати цю людину і ми зробимо все, що зможемо, і якщо ми досягнемо успіху, то організуємо відео під час засідання голландського суду. Згідно з нашоюміжнародною угодою між Голландією та Україною, ми приведемо у виконання вирок суду щодо цієї людини", - заявив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідчі назвали відмову РФ від співпраці "ляпасом" родичам жертв MH17

Нагадаємо, раніше Голландський прокурор Фред Вестербеке назвав імена чотирьох підозрюваних в причетності до збитого рейсу MH17 у небі над Донбасом. Відносно одного з них - громадянина України Леоніда Харченка, JIT звернулася до України з проханням допитати його і передати повістку в суд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Призначено дату суду над підозрюваними у справі MH17

Літак компанії Malaysia Airlines рейсу MH17 був збитий на сході України 17 липня 2014 року. В авіакатастрофі загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    При пожежі у Кривому Розі постраждали троє дітей

     • 10290 переглядiв

    Забудовник показав хід зведення ЖК “Медовий-1”

     • 8952 переглядiв

    Шахти "Львіввугілля" повністю відновили роботу

     • 9095 переглядiв