katastrofa-mi-8-trivaye-provedennya-molekulyarno-genetichnoyi-ekspertizi

Катастрофа Мі-8: триває проведення молекулярно-генетичної експертизи

 • 17176 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Результатів молекулярно-генетичної експертизи у рамках розслідування катастрофи гелікоптеру Мі-8 у Рівненській області, наразі не має. Про це журналісту УНН повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань.

"Результати молекулярно-генетичної експертизи ще очікують. Також, триває проведення інших судово-медичних експертиз", - сказали в прес-службі.

Нагадаємо, під час проведення ряду експертиз у рамках розслідування катастрофи гелікоптеру Мі-8 у Рівненській області ідентифіковані фрагменти тіл загиблих членів екіпажу.

Як повідомляв УНН, 29 травня о 23:27 під час навчально-тренувального польоту сталася авіаційна катастрофа з гелікоптером Мі-8, який впав біля села Сестрятин у Радивилівському районі Рівненської області. Після падіння військовий гелікоптер Мі-8 загорівся.

Внаслідок падіння загинув екіпаж у складі 4 осіб, зокрема командир військової частини А2595. Кримінальне провадження розслідується за ст. 416 Кримінального кодексу України (порушення правил польотів).

Основною версією катастрофи військового вертольота Мі-8 у Рівненській області є технічна несправність.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП