katrin-denov-vibachilas-pered-timi-kogo-mig-obraziti-list-za-pravo-cholovikiv-chiplyatis-do-zhinok

Катрін Деньов вибачилась перед тими, кого міг образити лист "за право чоловіків чіплятись до жінок"

 • 11676 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Французська актриса Катрін Деньов вибачилась перед тими, кого міг образити відкритий лист "за право чоловіків чіплятись до жінок", який вона та її однодумці опублікували у виданні Le Monde. Про це вона написала у власному відкритому листі у виданні Libération, передає УНН

Так, акторка пояснила, що вона жодним чином не підтримує херасмент, а виступає радше за свободу.

"Так, я люблю свободу. Мені не подобаються ознаки нашого часу, де кожен вважає, що має право судити, виносити рішення, засуджувати. Часу, де просте звинувачення у соцмедіа призводить до покарання, до того, що людина звільняється, а часто й стає об'єктом лінчування медіа. Я нічого не виправдовую. Я не виношу рішення щодо провини тих чоловіків, бо в мене немає такої кваліфікації. І в небагатьох вона є", - написала Деньов.

Акторка заявила, що схиляється перед жертвами сексуального насилля і попросила у них вибачення.

"Я - вільна жінка і такою лишуся. Я схиляюсь перед усіма жертвами одіозних дій, котрі могли відчути себе ображеними через лист, опублікований у Le Monde, перед ними та лише перед ними я вибачаюся", - написала Деньов у листі.

Нагадаємо, учасниці руху проти сексуального насильства, які об’єдналися під хештегом #MeToo, разом із відомими акторками провели у неділю акцію перед початком вручення кінопремії “Золотий глобус” у Лос-Анджелесі. 

Українські Національні Новини

Новини Світу