kdkp-rozpochala-zasidannya-schodo-kholodnitskogo-za-zakritimi-dverima

КДКП розпочала засідання щодо Холодницького за закритими дверима

 • 10093 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН.  Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів розпочала розгляд висновку свого представника за дисциплінарними скаргами Генерального прокурора Юрія Луценка та директора НАБУ Артема Ситника про наявність дисциплінарного проступку в діях керівника САП Назара Холодницького, передає кореспондент УНН.

На засідання КДКП з боку Генпрокуратури прийшла заступник Генпрокурора Анжела Стрижевська, хоч очікувався Генпрокурор Юрій Луценко. Також прийшов директор НАБУ Артем Ситник. На засіданні присутній і Назар Холодницький.

Варто зазначити, що журналістів не допустили до зали, і велика кількість громадськості та представників ЗМІ перебувають поблизу дверей зали, де відбувається засідання КДКП. До цього громадські ативісти намагалися потрапити на засідання, грюкаючи у двері зали та голосно обурюючись.

Наразі у засіданні оголошена перерва у зв'язку з тим, що Назар Холодницький звернувся до Комісії з проханням зробити засідання відкритим. Після цього керівник САП вийшов із зали і деякі активісти почали кричати: "Ганьба!".

Нагадаємо, силовиків стягнули до будівлі, де заплановано розгляд подання на Холодницького.

У НАБУ заявили, що КДКП повинна рекомендувати Раді прокурорів звільнити Холодницького.

Українські Національні Новини

Політика