kerivnik-administratsiyi-trampa-ne-svidchitime-u-spravi-pro-impichment-v-pyatnitsyu

Керівник адміністрації Трампа не свідчитиме у справі про імпічмент в п'ятницю

 • 9286 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. У середу радник Білого дому Келліенн Конуей заявила, що виконуючий обов'язки керівника апарату Білого дому Мік Малвані не з'явиться в п'ятницю для надання свідчень у зв'язку з розслідуванням у справі про імпічмент президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє The Hill, передає УНН.

"Мені сказали ні", - сказала Конуей журналістам в Білому домі, коли її запитали, чи буде Малвані давати свідчення в кінці цього тижня, як того вимагають законодавці Палати представників Конгресу США.

Три комітети Палати у вівторок направили Малвані лист з проханням з'явитися в п'ятницю для надання свідчень. Якщо виконуючий обов'язки керівника апарату Білого дому не з'явиться, Палата демократів може викликати його в суд, пише видання.

Конуей в середу стверджувала, що слухання за зачиненими дверима повинні були бути відкритими з самого початку і що демократи Палати представників не можуть вирішити цю проблему, проводячи публічні слухання в найближчі тижні.

Конуей також сказала, що не знає, чи буде вона викликана для надання свідчень, але сказала, що її це не турбує.

Як повідомляв УНН, Малвані організував 23 травня нараду, на якій було прийнято рішення про переміщення персоналу, який займався політикою США щодо України

Українські Національні Новини

Новини Світу